Producenti Jiří Pomeje a Pavel Pásek sázejí na klasiku, a proto se i tentokrát mohou diváci těšit na Václava Vydru,  Josefa Laufera nebo Hanu Čížkovou alias zhýčkanou paničku Sáru.

„S Pavlem jsme se na natáčení sešli po 10 letech a když jsme sem přijeli, tak jsme byli úplně dojatí, že se náš sen začíná plnit,“ řekl Blesku Pomeje, který do filmu ale obsadil i spoustu nových tváří. Jako třeba Zdeňka Srstku, Václava Upíra Krejčího, Jiřího Krampola nebo sexy Alici Bendovou, která bude mít ve filmu dokonce pikantní scénu!

Sex a marihuana

Změny se ale netýkají jen herců, ale také děje filmu. „Tentokrát to na rozdíl od předchozích Kameňáků nebude jen o sexu, ale také o hulení marihuany,“ řekl Blesku Pavel Pásek, který si myslí, že toto téma je v současnosti pro diváky velkým lákadlem.

„Sex a marihuana tam hrají opravdu velkou roli a vším tím ještě zamíchám já jako herec,“ prozradil Pomeje, který věří, že Kameňák 4, který bude mít začátkem října premiéru bude minimálně tak úspěšný, jako ty předchozí.

Zničená klapka za 60 tisíc

Natáčení ale nebyla jen pohoda zalitá sluncem. Došlo tam také k velké hádce. Když totiž tvůrci filmu společně s herci měli po první klapce, rozhodli se jí polít šampaňským. Ne však symbolicky, jak bývá zvykem, ale pořádně ji zlili. To rozčílilo jednoho člena štábu. „To snad není ani možný, oni tu klapku fakt polili! Tak a teď jí můžeme vyhodit,“ durdil se. A oprávněně! Taková elektronická klapka totiž vyjde na 60 tisíc korun!

Fotogalerie
6 fotografií