Mohlo by se zdát, že se na producenta Jirku Pomeje začíná usmívat štěstí. Nedávno se v Thajsku oženil se svojí partnerkou Andreou, kterou si plánuje po porodu vzít i v Česku, aby jejich svazek nabyl právní platnosti.

Andreu ale v pondělí po páté hodině odpoledne odvezla sanitka do nemocnice s velkou bolestí břicha. „Měli jsme strach o miminko, Andrea podstoupila řadu různých vyšetření, nakonec se ukázalo, že je miminko v pořádku,“ potvrdil Blesk.cz Pomeje.

Co stálo za bolestmi břicha a kvůli čemu Andreu odvezli do nemocnice a další podrobnosti, čtěte ve středečním tištěném Blesku.

Nebyla to ale jediná radostná zpráva. Manželský pár zjistil, že čekají vymodlenou holčičku. „Bude se jmenovat Anička,“ prozradil pár Blesku. Jméno pro kluka prý vlastně vůbec nevybírali.

Zpět do křesla

Úsměv z tváře ale Jirkovi zmizel poté, co mu Obvodní soud pro Prahu 2 uložil dvouletou podmínku za pokus poškození věřitele. Na svoji exmanželku Michaelu Kuklovou prý převedl z tehdejšího společného vlastnictví auto a družstevní byt. Z peněz měl zaplatit dluhy za film Andělská tvář.

Fotogalerie
9 fotografií