Řada uchazeček ostrouhala. A to se na castingu objevila i Nicol Lenertová (37), která s Voříškem tvořila úsěšný televizní pár již v minulosti. Jenže to je píseň minulosti, naposledy se spolu objevili ve zprávách před 11 lety...

O místo vedle Voříška se ale ucházely třeba i Terezie Kašparovská (34), Sandra Parmová (25), či mladičká, ale ambiciózní Miss Earth z posledního ročníku České Miss Monika Leová (21).

Vedle Voříška však nakonec usedne dáma, která na sebe upoutala třeba po boku Marka Ebena v pořadu O poklad Anežky České. Moderátorka a herečka Klára Doležalová (39)! "Hned od první chvíle jsem tak nějak podvědomě cítil, že by to mohla být právě ona," prozradil Voříšek Blesku. Zářil spokojeností, na jeho nové kolegyni se prý nakonec všichni shodli.

"Moc se těším, až se divákům společně představíme," dodal Voříšek, který u Primy nalezl nové útočiště poté, co za divokých okolností opustil jejího konkurenta Novu. S Klárou Doležalovou si již Voříšek nacvičil i zdravici divákům. Takhle vypadá!

Video
Video se připravuje ...

Zdravice Karla Voříška a jeho nové moderátorské kolegyně FTV Prima

Kdo je Klára Doležalová?

• Vystudovaná herečka, působila v Semaforu, Divadle u Hasičů, Divadle Bez Zábradlí a Skleletu

• Sedm let dělala programovou hlasatelku na ČT, tři roky uváděla Snídani s Novou

• Diváci si jí však patrně nejvíc pamatují z devítiletého působení po boku Marka Ebena v pořadu O poklad Anežky České

• S manželem Miodragem Maksimovičem má dvě děti.

Fotogalerie
7 fotografií