V zákulisí Primy kolují zaručené zprávy, že se populární Mareš dohodl s vedením televize nejen na úloze sudího Talentu, ale také na následné vlastní talk show a měl by za to zinkasovat sedm miliónů korun. Vysvětlením této mimořádné sumy mohou být slova programového ředitele FTV Prima Petra Vladyky, jenž se nechal slyšet: “Od spolupráce s Leošem Marešem si slibujeme svěží vítr, nové nápady a novou energii. Navíc v roli porotce v pořadu takového formátu ještě nikdy nevystupoval, tak očekávám, že jej uvidíme tak, jak ho ještě neznáme.”

Nakolik se Leoš opravdu stane očekávaným tahounem Primy, který k obrazovce přitáhne diváky, se časem ukáže. Každopádně zde dostane prostor, aby exceloval břitkým úsudkem, vtipem, znalostmi a také outfity chlápka, který má styl. A přestože bude věčně sedět za stolem, i tak je to šance předvést svou invenci v módě, stát se pro jiné inspirativní ikonou.

Video
Video se připravuje ...

Leoš Mareš jde na Primu Jan Jedlička, Markéta Reinischová

Prokletí marnivého pobudy

Měkké sako z teplákoviny, kterým by leckteré babičky vytřely podlahu. Triko s hlubokým výstřihem odhalující pár chlupů na hrudi doplněné závěsem z bižuterních korálků. Jemně pruhované kalhoty se spadlým sedem, jenž Leoš tak miluje.

Bílé, reliéfními peckami zdobené nazouvací tenisky z aktuální kolekce ikonické zn. Louboutin, které při koupi na internetu stojí kolem tisíce dolarů. Jedny z řady luxusních hodinek, které moderátor vlastní, doplněné zajímavým mixem náramků... Do detailu vyladěnému outfitu, v němž se moderátor na konkurzu Talentu v pražském Corinthia hotelu objevil nelze nic vytknout. A také lze předpokládat, že Mareš na image ležérního světem tuláků inspirovaného playboye, který se snaží za asistence luxusu sloučit eleganci s extravagancí, nic jako porotce měnit nebude. Jen by měl do této módní podívané přidat více ze sebe, aby byla jeho image uvěřitelnější.

A i když je to můj subjektivní názor, troufám si tvrdit, že zatím stále zůstává panákem oblékaným stylistou Vaňkem, jenž si z něj udělal svou kopii. Což si mužná přirozenost Mareše nezasluhuje. Zkrátka tomuto marnivému VIP pobudovi chybí koule osobitosti.

Fotogalerie
4 fotografie