Finanční zodpovědnost tedy opět bere na své bedra Leoš Mareš, který naštěstí dostal milionový kšeft na Primě. Vydělá si dost, aby zase začal živit svou rodinu a navíc milenku Petru Faltýnovou (35)?

Manželka Monika je teď opět závislá na svém muži. „Zprávu, že končím, mi zavolal Petr Lesák. Velmi mě to zaskočilo, protože nikdo z nás to netušil. Nechápu, proč jsme tak pompézně oslavovali 100. díl, když už vedení muselo vědět, že je konec,“ kroutí Marešová nevěřícně hlavou.

Nízká sledovanost

Důvodem prý byla nízká sledovanost. Podle moderátorky za to může březnová změna vysílacího času. „Jestli byla důvodem špatná sledovanost, to my, moderátoři, asi neovlivníme. Navíc změna vysílacího času na 16.55 byla podle mne absolutně nešťastná. Nejen lidi z okolí, ale ani já jsem je nikdy neviděla, protože teprve v pět končí synovi veškeré kroužky,“ popsala Blesku Monika, která tak zůstane zase finančně závislá na svém manželovi.

Závislá na manželovi

„Bylo samozřejmě příjemný, že jsem měla svoje peníze. Platila jsem si z toho zdravotní a sociální pojištění nebo když se mi něco líbilo, tak jsem si to prostě koupila, i když ten plat nebyl vysoký. Teď to zase bude všechno na Leošovi,“ posteskla si Marešová.

Mareš jede! Na Primě bude vydělávat miliony!

Jako by si vyměňovali role. Když se v lednu po šesti letech na mateřské dostala Monika na vrchol, mnozí Mareše zatracovali. Padala i taková slova, že skončil a to nejlepší už má dávno za sebou. Nejlepší český moderátor ale jen čekal na svou další velkou příležitost a tu představil nyní. Po devíti letech totiž odešel ze své domovské TV Nova, aby se stal porotcem 4. řady Česko Slovensko má talent. A jak sám řekl, nabídka to je tak velkorysá, že o svém honoráři ani nemusel licitovat a ihned podepsal!

Na Primě ale Leoš nezasedne jen jako porotce Talentu, bude mít také vlastní talk show. A suma? Podle dobře informovaného zdroje by měl Mareš za porotcování inkasovat milion korun a za novou talk show dokonce okolo čtyř milionů korun! Hodit se mu rozhodně budou. A to nejen na režii pro svou ženu Moniku. Něco ho stojí také bujarý život s milenkou Petrou Faltýnovou (35), která je zvyklá žít na vysoké noze a navíc potřebuje každou chvíli platit pokuty!

Kolik inkasují porotci v Talentu?

Lucie Bílá - 1 milion korun

Jaro Slávik - 500 tisíc korun

Jan Kraus - 1,25 milionu korun

Martin Dejdar - 2 miliony korun

Fotogalerie
8 fotografií