Pohyby rukama, jako vzpažit, upažit či předpažit, jsou se zlomenou klíční kostí vyloučené. A s prodělaným otřesem mozku se člověk také nevystavuje slunci, byť pod slunečníkem.

Kolonehoda

Iveta zřejmě opět obešla soud. Už jednou byla předvolána k soudu jako klíčový svědek ve sporu mezi svým partnerem Josefem Rychtářem (55) a jeho bývalou ženou Darinou. Tehdy ji Pepa omluvil s tím, že má klidový režim po nešťastné autonehodě. Teď se historie opakovala. S tím rozdílem, že nešlo o autonehodu, ale »kolonehodu «! Na tom ale nezáleží. Důležité je, že Ivetě je dobře a zřejmě jí nikdy špatně ani nebylo. To na vlastní oči pozoroval fotograf Blesku v Uhříněvsi.

Vysmátý piknik Rychtář prořezal motorovou pilou křoviny a pak mu Iveta udělala na zahradě piknik. Měla výbornou náladu, smála se, živě gestikulovala. Takhle se člověk pár dnů po úraze, který si vyžádal převoz na JIP, skutečně nechová. Když jsme se chtěli zeptat, jak se Iveta skutečná má, Rychtář jen odseknul: „My s vámi komunikovat nebudeme!“ Iveto, jakou nehodu budeš mít příště, až dostaneš další předvolání k soudu? Spadneš z koloběžky?

Názor právníka: Bartošové hrozí pokuta 50 000 Kč

Za falešné lékařské potvrzení a vyhýbání soudu může nejen zpěvačka dostat tučnou pokutu! „Lékař se vystavuje nebezpečí trestního stíhání při vystavení falešného potvrzení. A pacientka se v podstatě vystavuje postihu takzvaně procesnímu. To znamená pokutě, kterou soudce může podle zákona určit až do 50 tisíc korun. A to i opakovaně při vyhýbání se soudnímu řízení,“ řekl Blesku známý pražský právník JUDr. Jan Černý.

Fotogalerie
4 fotografie