Zpěvačka má co dělat, aby obstarala maroda a domácnost. Dlouhá léta totiž byla zvyklá, že vše udělal nemocný Kolomazník.

A to ještě každým dnem trne, že bude muset podstoupit už druhou endoprotézu. „Jsem z toho hodně vyčerpaná,“ přiznala Blesku zpěvačka, kterou celé manželství nosil Honza na rukou, a to doslova. Pral, vařil, nakupoval, uklízel. „Hýčkal si mě a já vydělávala,“ komentuje Eva, která už dlouhá léta není zvyklá obstarávat domácnost. Trojnásobná Zlatá slavice teď chodí i se smetím a ruce má vykloubeny od těžkých nákupů. „Připadám si jako soumar,“ říká s tím, že starat se o nemocného manžela, domácnost a k tomu pracovat ji v jejím věku značně vyčerpává. „A k tomu ještě ta starost, že bude Honza muset pod další narkózu,“ svěřuje.

Denně na krev

Kolomazník totiž patří ke 300 nešťastlivcům, kterým voperovali vadný kyčelní kloub. „Musí denně dávat krev, jestli mu z toho kloubu nejde do těla ten sajrajt,“ popisuje Pilarová, která poskytla Blesku manželovu fotografii těsně po zákroku. „Já všechno zaznamenávám, víte? Ono se to často vyplácí,“ vysvětlila a prozradila, že kýla musela pryč okamžitě.

Další zákrok

„Každým dnem hrozí, že Honza půjde pod kudlu s tou kyčlí. A ta kýla, která začala zlobit, by mohla všechno zhatit,“ vysvětluje a dodává: „Vroucně si přeju, aby mě Honza mohl zase nosit na rukou. Nikoli proto, že jsem líná, ale proto, že v tu chvíli budu vědět, že je zdráv,“ netají se zpěvačka, která se za poslední dny může těšit z jediného. Že jí vyšlo nové cédéčko Pilarka 2013 a pokřtil jí ho sám Karel Gott.

Fotogalerie
8 fotografií