„To je absolutní nesmysl,“ řekl Blesku zakladatel Semaforu, který Pilarovou tak říkajíc udělal. „Byl to Waldemar, kdo si Evu přímo vydupal pro duet Ach, ta láska nebeská,“ svěřil Suchý s tím, že on od samého počátku počítal s Waldemarem a Hanou Hegerovou.

„Ne že bych zpochybňoval umění paní Hegerové, ale musel jsem nakonec uznat, že Waldemar má pravdu. Eva se k němu typem i barvou hlasu hodila daleko víc,“ popisuje Suchý.

Kdo kým pohrdá


„Mám pocit, že kdyby Walda pohrdal Evou jako člověkem, tak by si ji takhle neprosazoval,“ řekl Suchý, pro kterého je pohrdáním spíš výrok manžela Heleny Vondráčkové o přestárlé zpěvačce.

„To je velice pohrdlivé. Já jsem také přestárlý zpěvák, ale snad stále k světu, stejně jako Eva,“ prohlásil Suchý, kterého ovšem Michalův výrok neudivil. „To opravdu ne. Vždyť všichni vědí, co je to za člověka. Na toho se ani nemůžete zlobit,“ řekl Suchý s noblesou sobě vlastní.

Co se vlastně stalo


Pilarová v pořadu VIP Prostřeno! pronesla: „Je mi jedno, kdo přijde. Jen bych nechtěla jednu zpěvačku, to by zavánělo soudním sporem.“ A Michal reagoval: „Je mi jedno, co si tahle přestárlá zpěvačka povídá do televize… ¨

Pilarová je pod naše rozlišovací schopnosti. Stejně jako byla u Waldemara Matušky, který jí pohrdal jako člověkem.“

Fotogalerie
3 fotografie