Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Václav Klaus slavil 71. narozeniny: Přáli mu Knížák i Pilarová

Autor: Veronika Pukačová, Hana Höschlová, Kjos - 
19. června 2012
19:16

Zpěvačka Eva Pilarová, bývalá herečka Eva Hudečková, kandidát na prezidenta Miloš Zeman, kardinál Dominik Duka a mnoho dalších. To jsou gratulanti, kteří přáli prezidentu Klausovi k 71. narozeninám.

Eva Pilarová byla tajemná jak hrad v Karpatech a nechtěla prozradit, co prezidentu Klausovi nese za dar. "Nezlobte se, nechám si to pro sebe. Přijde mi trapné chlubit se tím, co kdo panu prezidentovi nese," uvedla pro Blesk a dodala, že mu přeje samozřejmě hodně zdraví a ať ho dál baví jazzová muzika.

Gratulanti přišli Klausovi popřát už během úterního dopoledne, v zahradách Pražského hradu se vystřídaly desítky známých osobností. 

Už ráno Klausovi přáli spolupracovníci z Hradu, odpoledne se pak na jeho soukromé oslavě sešlo na 150 lidí. Dostával prý hlavně obrazy a knihy. A počasí venkovní oslavě opravdu přálo. Po celou dobu hrála hostům jazzová kapela a na večer byl pro prezidenta připraven koncert.

maximillian ( 20. června 2012 13:26 )

souhlasim s tebou ohledne KIKINY ZLODEJKY....ale....jak muzes dat tak TUPOU otazku "ktery majetek komunisti znehodnotili" ? predpokladam ze ne proto ze bys byla uplne blba a proto uz zustava jenom duvod ze jses ex bolsevickej kadr....

maximillian ( 20. června 2012 13:20 )

rudyptak48 - BINGO !!!

kveta7 ( 20. června 2012 13:11 )

A co propisku nedostal? Hahaha

aronak ( 20. června 2012 12:25 )

Soukromá oslava pro 150 hostů za peníze daňových poplatníků. Hlavně, že se dobře najedli a pobavili...

rudyptak48 ( 20. června 2012 11:18 )

Paní Jano, nebo jak se skutečně jmenujete... jenom kladete další otázky. Tohle není oponentní diskuze. Komunisti to stavěli pro sparťanské žití, aby zajistili pracovní reprodukci svých otroků. Nestačili to ani udržovat, ani opravovat. Proč myslíte, že se dnes provádí revitalizace panelových sídlišť. Většina výrobního zařízení továren byla zastaralá a enrgeticky náročná. Dál nebudu pokračovat. Vyjmenujte ty divy, které pro nás vytvořila KSČ. Nedivil bych se vám jen tehdy, kdyby jste vy, nebo vaše rodina patřila mezi nomenklaturní kádry.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa