Ornella už před časem prozradila, že jelikož se miminko v bříšku obrátilo dolů pánevním koncem, bude rodit císařským řezem. Datum porodu jí lékaři stanovili na tento pátek, 15. března. Jak toto datum zasáhne do života Quentina?

Těhulka se už jednou do rukou věštců svěřila. Začátkem roku si nechala vyložit karty od známé kartářky Dagmar Kludské, která Ornelle předpověděla svatbu s bohatým ženichem. "Ve vašem životě se objeví nový muž, starší, zřejmě rozvedený, ale má děti. Je dobře zajištěný a vidím tu i svatbu," předpovídala Kludská. Štiková se také dozvěděla, že Quentin nezůstane jedináčkem. Za dva roky by se jí měla narodit holčička. 

Blesk.cz nyní oslovil numeroložku a astrologa, aby předpověděli budoucnost tentokrát dosud nenarozenému Quentinovi.

Astroložka a numeroložka Zdenka Kavalová
Autor: Blesk - Zbyněk Pecák

Zdenka Kavalová - astroložka a numeroložka

15.3.2013 – 6 životní číslo

Den 15. – symbolika čísla dne naznačuje předpoklad k múzickému nadání a schopnost  působit charismaticky na okolí. Doporučuje dívat se na okolnosti života, zejména na to, co považuje za problém v širších souvislostech. Člověk potřebuje mít pevné kořeny, aby mohl stát na tomto světě pevně, se vztyčenou hlavou.

Měsíc 3. - našim životem protékají všechny možnosti, otevřít se tomuto přirozenému toku a rytmu života, číslo měsíce dává předpoklad cítit se v životě dobře. Neklást útočný odpor, mít na mysli svůj vývoj a prostě jít svou cestou. Boj by byl projevem ega a ne podstaty, která ví, že skutečnost spočívá v proudění a ne v násilně vyvolávaných změnách. Pozor na roztříštěnost, člověk se učí svou energii koncentrovat a vědomě jít cestou života, kterou vnímá jako zcela přirozenou a povzbuzující jeho vůli a radost ze života.

Rok 2013 – rozhodování se mezi ctností a neřestí. Vyrovnávat rovnováhu sil. Je to rok lidské snahy o dokonalost, které se lze stále přibližovat, přestože ji nelze dosáhnout. Je to čas výzvy: dělej druhým to, co si přeješ, aby dělali druzí tobě. (Toto platí pro každého z nás a vše, co se zrodí během kalendářního roku 2013)

Přední český astrolog Milan Gelnar
Autor: Blesk - David Malík

Milan Gelnar - přední český astrolog

První pohled na horoskop vypovídá o tom, že se jedná o horoskop docela příjemný, naznačující velmi dobré podmínky pro život Quentina. Je zde vidět jak menší množství aspektů problémových, konfliktních, nevítaných – jsou znázorněny čarami červenými a fialovými, tak i větší množství aspektů souladných, pozitivních, vítaných – ty jsou zase symbolizovány čarami tmavě a světle modrými. Těch aspektů pozitivních je o výrazně více, nicméně ty aspekty problémové, budou dávat životu dynamiku a nudit se tak rozhodně nebude.

Mám-li posoudit letoru nebo-li živlovou podstatu, tak vidím, že nejvíce má obsazena znamení vodní. Voda v astrologii znamená schopnost citlivosti, vnímavosti, emoční prožívání věcí, schopnost napojovat se na věci mezi nebem a zemí, či na energii těch druhých atp. Tyto vlastnosti tedy budou u Quentina dominantní.

Druhými nejsilněji obsazenými živlovými znameními jsou u Quentina živly Ohně a Země. Oheň v astrologii symbolizuje schopnost akčnosti, dynamiky, výdrže, bojovnosti, tahu na branku atp. Země zase schopnost stát nohama na zemi, být praktický, pragmatický, racionální, skrze své smysly vše testující a prožívající.

I tyto vlastnosti bude Quentin mít velmi silně zastoupeny. Nejslaběji má obsazena znamení vzdušná. Vzduch symbolizuje fantazii, představivost, myšlenkové aktivity, schopnost přijímat změny, být v pohybu atp. Tyto vlastnosti tedy ne že by neměl, ale bude je mít poněkud potlačeny. Pokud by je chtěl mít více zdůrazněny, musel by je vědomým, rozumovým způsobem trénovat. Jinak zřejmě nebude mít rád změny, bude rád, když vše bude stabilní, nebude se měnit a bude předvídatelné..

Fotogalerie
5 fotografií