Manžel Simony Karel Vágner si pro ni včera přichystal překvapení. Řekl jí, ať se hezky obleče, tak jak to vždy umí, protože spolu vyrazí na večeři. Jenže místo toho ji zavedl do pražského baru, kde pro ni byla přichystaná narozeninová oslava. Svého manžela pak blonďatá topmodelka zlíbala láskou.

Kytka od Sagvana i Blesk.cz

Na oslavu dorazila celá řada celebrit a přátel české topmodelky. Simonu dojal expřítel Sagvan Tofi, který ji po dlouhých letech věnoval kytici. A tu dostala i od Blesk.cz a mnoha dalších přátel! Ke gratulujícím se připojila i její dlouholetá kamarádka Dara Rolins, se kterou se Simona objímala a řádila.

Rapující Bára Basiková

Poblahopřát dorazil i porotce Česko Slovensko má talent Jaro Slávik. Simonu také velmi potěšila Bára Basiková, která jí nejdříve zazpívala písničku z Johanky z Arku, ale poté se s přítomnými hip-hopery rozhodla zarapovat. Z přítomných dam a slečen přišla jediná Simona s manželem, takže to byla vlastně taková menší dámská jízda.

Simona je vždycky šik

Nestárnoucí topmodelka vypadla celý večer úchvatně. Ve stylových šatech a moderním účesu byla královnou večírku. A s týmem Blesk.cz se ji slavilo obzvlášť dobře. Na rozdíl od ostatních médií jsem totiž mohli zůstat na večírku až do rána...

Fotogalerie
18 fotografií