Poprvé se spolu milenci na veřejnosti objevili, když v podroušeném stavu opouštěli narozeninový mejdan. „Samozřejmě tam nějaký alkohol byl, ale namol jsme nebyli,“ přiznává Waas.

Podpatky

Jak tedy došlo k tomu, že Vendula skončila na chodníku? „Částečně vinou podpatků, které se zapichovaly do dlažby, částečně vinou trochu toho alkoholu došlo k tomu, že spadla. Chtěla se jen schovat,“ tvrdí nový milenec Svobodové, který v rozhovoru pro týdeník Sedmička prozradil i to, jak se s Vendulou seznámili.

Svatba

K osudnému setkání došlo v pizzerii v Říčanech. „Jen u jednoho stolu bylo volno. Přisedl jsem si a než mi přinesli jídlo, dal jsem do řeči se ženou, která se mi líbila. Nevěděl jsem, o koho jde,“ tvrdí Vladimír. Hned si ale prý porozuměli a vyměnili telefony. A na první rande šli na houby!

A co svatba? „Je to možné, ale předčasné. Jsme opravdu na počátku,“ nevylučuje milenec Svobodové s tím, že by si dovedl představit strávit s Vendulou zbytek života. „Když bude vše klapat, tak určitě ano… Jsem zamilovaný.“

Oblékne Vendula Svobodová potřetí svatební šaty a stane před oltářem? To vše ukáže až čas. Jedno je však jisté. Už brzy by ji v tom nic nebránilo. Příští týden ji totiž čeká první rozvodové státní s jejím stále ještě zákonitým manželem Patrikem Aušem, které ho si na tajné veselce vzala před třemi lety.

Fotogalerie
8 fotografií