Vendula Svobodová se nechtěně zvěčnila v poloprůsvitném body a otevřeném, žaketem inspirovaném plášti při odchodu ze soukromé oslavy narozenin na pražských Vinohradech v objetí s neznámým svůdníkem. Petra Faltýnová byla singl a pózovala při focení kalendáře PF 2013, jemuž už druhý rok dělá tvář.

Vendula byla rozvrkočená a její make-up při muchlování utrpěl. Líčení a vlasy Petry byly díky vizážistce Lucii Gibodové bezchybné. Model Venduly inspirovala pozvánka na večírek, která hosty vybízela ke karnevalové kreaci na téma Halloween a Dušičky. Petru na focení kalendáře oblékl Filip Vaněk, který se stará o šatník jejího přítele Leoše Mareše.

Outfit Svobodové určovala černá a podle ní šlo o variaci na styl jejího idolu stříbrného plátna Marlene Dietrich, které, jak ona tvrdí, je prý podobná. Petřiny vzorované, kamínky zdobené a transparentním korzetovým pásem stažené šaty měly zřejmě navodit dojem kočkovité šelmy odhalující klín. Model zaváněl kolotočem, ale jeho spodní slupka – černé kalhotky a bílý korzet byly mnohem více striktní, více se shodovaly se stylingem Venduly.

Dokonalost versus živočišnost

Ředitelka nadace Svobodová, která si bůhvíproč myslí, že je Marlene Dietrich podobná, v poslední době výrazně zhubla. Rozvod, jenž ji s jejím druhým manželem čeká, se na ní podepsal. Ztráta kil jejím křivkám prospěla, ale přiznejme si, že figuru modelky nemá.

Tu vlastní Petra Faltýnová, která, jak v TV pořadu Jana Krause prohlásila, více spí, než jí. Zřejmě se řídí pořekadlem: Kdo spí jako by i jedl. Vendula je společensky unavená, Petra před objektivem v kondici. Přesto si troufám tvrdit, že se najdou muži, jímž se alkoholem i milostnou touhou opojená Vendula bude jevit dráždivější a smyslnější než Petra, která může na řadu Čechů působit jako anorektička se silikonovým poprsím. Nebo snad ne? Diskutujte pod článkem, či na mém facebooku.

Fotogalerie
7 fotografií