Vendula Svobodová kvůli rozvodu rozhodně nesmutní. Poté, co opustila svého manžela Patrika Auše kvůli nevěře, si pěkně užívá po boku nového muže. V pátek to ale malinko přehnala. Značně společensky unavená odcházela z jednoho pražského baru a pěkně při tom řádila. 

 

Vendula byla oblečená do podivného outfitu a než nastoupila do přivolaného taxiku, neznámého muže vášnivě políbila. Pár pak nasedl do auta a společně odjeli do domu v Říčanech.

 

Láska na jednu noc to ale údajně není. Vendulu prý uvidíme s neznámým sympaťákem častěji.

 


 

Znáte novou lásku Venduly Svobodové? Napiště nám na mail tip@blesk.cz!

 


 

Očima Františky

 

Rozvádějící se Vendula Svobodová má nového chlapa. Po tom co si zažila s druhým mužem Patrikem Aušem, si jej po několika měsíční odluce (možná i sexuální abstinenci) jistě zaslouží. Zda půjde o vážnější známost nebo prchavou avantýru, ukáže čas. A neznámému milovníku jistě musí jiní mužští závidět. Svést se nechá kdejaká opuštěná ženská, ale jen málokterá má outfit hodný hollywoodských trháků. Podprsenka, vysoké, hluboce vystřižené kalhotky jako součást tylového body... A na něm jen žaketem inspirovaný plášť. Vysoké podpatky, pevná stehna, štíhlá lýtka, hříva blond vlasů… A chuť k činu. Jen velká lesklá kabela tento VIP styl poněkud kazí. Ale i tak by uspěl v dalším pokračování Základního instinktu.

 

Fotogalerie
7 fotografií