Slezáček nabídl Homolovi, že by mohl na matku malé Laury poskytnout svědectví z její minulosti, které by se soudu jistě nepozdávalo.

Moderátor tvrdí, že Daru dobře zná a ví, jaká je matka a jaký vedla život v době, kdy byl Bořek manželem její nejlepší kamarádky Simony Krainové a zároveň Dařiným sousedem v přebudovaném podkrovním bytě.

"Pohovořil bych o jejím dřívějším způsobu života, který se mi opravdu nelíbil,“ narážel Slezáček na spekulace, že Dara experimentovala s drogami.

Homola jeho pomoc ale razantně odmítl, jelikož byl už s Darou, díky pomoci sociální pracovnice, předem na všem domluvený.

 Co na to říká zpěvačka?

 „O aktivitách pana Slezáčka se mi Matěj už svěřil v mailu. Sám mi napsal, že ho mrzí, jak se do věcí týkajících se jen naší rodiny pořád někdo míchá," řekla pro server Super.cz

"Ať se Slezáček stará o svoje děti. To naše o jeho pozornost nestojí." dodává Dara a vysvětluje, že je přece každého věc, kdo co dělá před tím, než má vlastní děti a tím pádem zodpovědnost za druhého.

Byl to právě Bořek Slezáček, kvůli kterému měly krásky Simona s Darou mezi sebou několik let rozepře, a je evidentní, že moderátor nemůže Daru Rolins stále vystát.

Fotogalerie
9 fotografií