Přestože se díky sociální pracovnici dohodli, že dcera bude v péči matky, karty se mohou ještě zamíchat. Do hry by mohl vstoupit moderátor Bořek Slezáček (45).

„Hodně jsem si s tou myšlenkou už pohrával, a kdyby mě Matěj požádal, klidně bych svědčil v jeho prospěch. Matěje je mi opravdu strašně líto,“ řekl včera Blesku Slezáček, exmanžel modelky Simony Krainové.

Homola chtěl totiž Lauru nejdříve do střídavé péče. Nakonec ale Rolins ustoupil. Prakticky byl k tomu donucen. S Darou totiž, ale každý zvlášť, absolvovali schůzku na sociálce. A Matěj se potom nechal pracovnicí úřadu přemluvit: Lauru bude mít jen dva dny v týdnu.

„Proto je mi ho tak líto. Bůhví, co na něj vytáhli. Víte, já moc dobře vím, kdo Darina je!“ říká Slezáček, kterého naštvalo, že Dara na Matěje vytáhla i kouření marihuany. Proto je podle informací Blesku Slezáček ochoten dosvědčit Dařinu ne zrovna čistou minulost. „Pohovořil bych o jejím dřívějším způsobu života, který se mi opravdu nelíbil,“ potvrdil nepřímo Slezáček spekulace o Dařiných experimentech s drogami.

Daru zná 17 let a byl i její soused. To, když žil s exmanželkou Krainovou. Ta s Darou zrekonstruovala prostor na půdě na dva byty. Slezáček tedy ví, co je prý Rolins zač. „Pokud ale bude Matěj chtít, k soudu půjdu,“ zdůraznil exmanžel Krainové.

Fotogalerie
9 fotografií