Rytmus alias Patrik Vrbovský v písni také popisuje první rande s Darou, které se uskutečnilo přesně na den před rokem. Potkali se 8. října při focení kampaně pro sportovní firmu, které jsou oba tváří, a kam se Rytmusovi prý nechtělo jít. Dnes děkuje Bohu za to, že se nakonec překonal: „ ... pamätáš vôbec sa mi tam nechcelo prísť, ale bola si tam ty...“

Po focení pak následovaly první romantické chvilky v autě a večer z toho bylo rande. Zamilované hrdličky spolu vyrazily do pražské restaurace, vybraly stůl v rohu, aby se mohly nepozorovaně držet za ruce. Už tehdy Rytmus Daře sliboval, že se za ní přestěhuje do Prahy. „Nemôžem prestať na ňu myslieť, hovorím jej že do Prahy za ňou prídem...," vyznává se Rytmus. Zbytek týdne strávili smskováním. "...smsky celý deň, smsky celý týždeň.." popisuje.

Rytmus prý už v tu chvíli věděl, že je to žena jeho života. Byl tímto zjištěním zaskočený, ale nechal si to jen pro sebe, a ani své matce se nesvěřil. „..celé to prišlo nečakane, nepovedal som to ani mame,...

Žádost o ruku?

U Rytmuse, který se prezentuje jako drsný a nezranitelný, je takové vyznání nezvyklé. Je vidět, že se do Dary zamiloval až po uši a chce, aby se oficiálně stala jeho ženou. Můžeme tedy v nejbližší době očekávat oficiální zásnuby? Pokud tedy dávno neproběhly.

Důkazem může být diamantový prsten, který Dara už delší dobu nosí na levém prsteníčku. „Je krásný, ale ne zásnubní. Prstýnky jsou moje slabost a čas od času si do některého uložím pár korun,“ popírá Dara fakt, že by tento prsten mohl být zásnubní.

Co na to Homola

Píseň však není věnována jen Daře, ale také její dceři Lauře (4), které doma neřeknou jinak než Lola. „Toto je pre teba aj Lolu,“ zpívá Patrik Vrbovský. Co na to asi říká Lauřin otec Matěj Homola, u kterého je zvykem, že vše, co souvisí se vztahem Rytmuse k jeho dceři, nenechá bez odezvy.

A reakce Dary na Rytmusovo vyznání lásky? Na svém profilu sociální sítě to okomentovala slovy: "Je to ten najkrajší darček aký som kedy dostala...Najkrajšie prekvapenie...som dojatá,okúzlená,šťastná...s tebou. Milujem ťaaaaaa!!! " raduje se Dara před svými fanoušky.

 

Fotogalerie
4 fotografie