Lídr kapely Wohnout nikdy moc o svém soukromí, o vztahu s Darou Rolins a o jejich společné dceři Lauře do médií nemluvil. Teď nastal obrat a Matěj se rozhodl promluvit. Tvrdí sice, že špinavé prádlo jako Dara a její nový přítel Rytmus na veřejnosti prát nehodlá, bránit se však musí.

Blíží se totiž soud o jejich společnou dceru Lauru (4) a Homola nechce být očerňován. Je mu jasné, že by mu to během soudního rozhodování o střídavé péči, na které Homola trvá, zatímco Dara chce Lauru výhradně do své péče, mohlo přitížit.

Před dvěma lety na Homolu praskla nevěra s manažerkou pražského rádia Janou Matulajovou, s níž si užil vášnivý sex v dodávce po koncertu jeho kapely. Dara okamžitě ohlásila rozchod. Homola však nyní promluvil, jak to tehdy bylo. V tu dobu spolu s Darou už prý půl roku nebyli partneři. A Homola jde dál, byť hovoří jen v náznacích.

Raději necháme veřejnost u toho, že Darina byla věrná přítelkyně a já jsem byl ten hajzl,“ řekl Homola v rozhovoru pro server Super.cz. Znamená to tedy, že ho Dara v té době podváděla? Homola to dál rozebírat nechtěl.

Ve stejných náznacích mluvil Homola i včera, když měl komentovat Darininu přezdívku z minulosti „Sněhová královna“. „Daru a její kokain nebudu raději komentovat,“ pronesl v reakci na osočení jejím současným partnerem Rytmusem, který o Homolovi řekl, že je feťák. Na veřejnost se totiž dostala informace, že v roce 2008 byl Homola na Ukrajině odsouzen za držení marihuany.

Homola si myslí, že Rolins s Rytmusem vytahují starou špínu ve snaze pošpinit ho před chystaným soudem. „Je to jejich kampaň s jasným cílem - získat Lauru,“ pronesl Homola s tím, že tahle bitva jen tak neskončí.

Fotogalerie
9 fotografií