Mezi raperem Rytmusem a Matějem Homolou to vře už dlouho. Když na Homolu prasklo, že byl před čtyřmi lety na Ukrajině zatčen kvůli drženým drogám. 

Jeho tehdejší přítelkyně Dara Rolins se pro něj tenkrát rozjela přes půl Evropy a na tak nebezpečnou cestu s sebou vzala i tříměsíční dceru Lauru. Společně si pak vymysleli historku o tom, jak si Homola na skateboardu zlomil žebra.

Rytmus reaguje

„Chlapec to zabil, když v období, kdy má malé dítě a ženu doma, převáží přes Ukrajinu trávu. Drogami zraňujete svoje blízké, ale v prvé řadě sami sebe. Drogy nejsou ta správná cesta. Já říkám – STOP drogám,“ napsal současný přítel Dary Rolins, Rytmus na svoji zeď na sociální síti.

Reakce na sebe ale nenechala dlouho čekat. Překvapivě ale nepřišla od Homoly, ale od zpěváka Daniela Landy, který se na dálku bývalého partnera Rolins zastal.

Homola se dočkal zastánce

"Bohužel jste se stal přímým účastníkem rodinné tragédie, v níž figuruje i Matěj Homola. Tragedie, kde jde o spor o malé dítě. Jako otec tří dětí a milující manžel jsem šťastný, že jde tento spor mimo mne. Došlo by totiž k obrovské tragédii," napsal Landa na svůj profil na Facebooku.

"Domnívám se, že je špatné šířit tyto osobní věci na profilu, který má přes 250 000 tisíc příznivců. Také si myslím, že drogy nejsou správná cesta, ale to co jste předvedl vy, je sprostý flusanec do tváře Matěje Homoly," napsal Landa a upozornil i na inteligenci slovenského rapera. "Vy to jako ponížení neberete, ale to vám při vaší chytrosti zjevně nedochází," rozepsal se Landa na sociální stránce.

"K té chytrosti to chce víc rozumu," dodal a také drsnému raperovi doporučil, aby tyto věci řešil v soukromí a neventiloval je do davové masy, která je za každou cenu Rytmusovi věrná. 

O pár minut později tento mravokárný status však z Landova profilu zmizel. Rytmusova reakce však přišla v okamžiku.

Zpětná Rytmusova reakce

"Ten, kdo hájí lidi, kteří používají drogy, nebo ti, kteří se k nim hlásí, jsou pro mě SLABOŠI, feťáci. Celý život propaguji boj proti drogám, protože vím, že to zabijí mladé talenty a vlastně i jejich životy. Po celém světě je známo, že drogy jsou svinstvo a tato zpráva se šíří dále," napsal Rytmus na svůj facebookový profil.

Fotogalerie
7 fotografií