Všichni si oddechli, když Bartošová dorazila na zkoušku galavečera Hvězda hvězd, který odvysílá TV Barrandov už dnes večer. Její pohled byl ale nejistý, stejně jako chůze.

Nezvládla to

Zpěvaččin třes v celém těle naznačoval, že dlouho nestála s mikrofonem v ruce před kamerou. Iveta nepromluvila se štábem ani týmem koncertu jediné slovo, rovnou se pustila do zkoušení své písně na playback. Jedna zkouška nestačila, musely následovat další. Iveta sice měla jen otvírat ústa na hudbu, nicméně ani to nezvládla. Slova si nepamatovala. Když se jí hrůzou z toho, že večer na ni bude koukat celé hlediště, začaly podlamovat nohy, poradila asistentka režisérovi, že bude lepší, když Iveta odzpívá píseň vsedě. A tak se i stalo.

Video
Video se připravuje ...

VIDEO: Iveta zpívá na playback na zkoušce Pavel Machan

Cena za statečnost

Ivetina motivace objevit se na veřejnosti byla jediná – peníze. Blesk zjistil, že zpěvačka shrábla stejný honorář jako největší česká hvězda Karel Gott (73). Za jednu píseň na playback dostane jedinečný honorář 40 tisíc korun. To je pro krále české pop music samozřejmé, Iveta ale žádnou královnou ani princeznou ve svém oboru už dávno není. Přesto jako jediná z účinkujících dostane stejnou částku.

Barrandov platí Bartošové za její vzácnost. A také za to, že se přemohla a dokázala opustit čtyři zdi svého pokoje. „Všem se nám ulevilo, když dorazila,“ řekl Blesku programový ředitel TV Barrandov Janis Sidovský. „Ale jak to večer dopadne, to nedokážu odhadnout,“ řekl Blesku Sidovský, na kterém bylo vidět, že je z duševního a fyzického stavu své bývalé svěřenkyně vytřeštěný.

Fotogalerie
12 fotografií