Podnikatel  Zdeněk Macura, Ivetu tak dlouho uháněl, až mu zpěvačka neodolala a loni v březnu si s ním začala krátký románek. Ten sice trval pouhých pár týdnů, ale i tak Zdeněk stihl poznat, jaká je Iveta v posteli.

„Měl jsem období, že jsem neměl ženskou, a zaujala mě tahle Iveta. Já jsem se o ni nikdy nezajímal, jako že bych ji sledoval v médiích a podobně. Ale mám rád výzvy, tak jsem jí napsal dopis,“ vypráví Macura, jak to mezi nimi začalo.

„Zprovoznil jsem jí pak internetové stránky a začali jsme si psát maily. Pozvala mě na koncert a chovala se ke mně hezky, “ pokračoval. „Před Vánocemi jsem jí půjčil peníze. Tehdy se o ni staral Jarek Šimek. Oba váhali, zda to přijmout, ale pak uznali, že to pro ni bude nejlepší. Iveta mi pak řekla, že fakt nemá nic. Půjčil jsem jí tedy asi deset tisíc,“ prozradil webu Prásk.tv Macura.

„Pak jsem jí napsal nějaké maily, chtěl jsem to už rozseknout. Abych věděl, zda spolu budeme, nebo nebudeme. V tom posledním mailu jsem jí psal, že s ní chci chodit. Ona odepsala, že potřebuje čas si to rozmyslet," odhaloval fanoušek začátek jeho vztahu se zpěvačkou. "Potom svolila ke schůzce. Šla rychle na věc, na můj vkus. Já chtěl zajít jen na kafe, ona po mně hned chtěla milování. Ona je prostě taková," řekl Macura a potvrdil, kdo si tedy postelové hrátky začal. 

Fotogalerie
5 fotografií