Spokojená byla i spolujezdkyně Vlasta Žehrová (56). Kostka jí dopřál romantický vítr ve vlasech a údajně nejkrásnější pohled na svět z auta bez střechy.

Žehrová přijde o práci

Petr Kostka je šarmantní pán a výborný kolega,“ řekla Blesku herečka. Znají se prý už mnoho let, ještě z pražského Národního divadla. Nyní se znovu sešli při natáčení Obchoďáku.

„S humorem sobě vlastním mě Petr povzbudil při rozhovoru o stárnutí,“ smála se Žehrová. „Natáčeli jsme scénu, kdy se moje hrdinka svěřuje se svou minulostí, o které nikdo z jejího okolí netuší,“ prozradila herečka o své roli Doubravky. Ta jako vedoucí kavárny dostane nečekaně vyhazov z práce.

Kostka okouzloval

Petr Kostka, který hraje v novém seriálu doktora Plavce, vyveze půvabnou ženu středního věku ochotně na výlet, aby přišla na jiné myšlenky. Škoda Felicia kabriolet, červená ozdoba silnic 60. let minulého století, herce okouzlila. „Řídím celý život a moc rád. Vozím celou rodinu,“ přiznal štábu Kostka. Je to vidět. S autem jen o dvacet let mladším, než je on sám, si poradil bravurně.

Se seriálem Obchoďák se diváci seznámí pilotním filmem už osmého září. Vysílat se pak bude v úterý a ve čtvrtek od půl desáté večer, vždy po VIP Prostřeno!

Fotogalerie
4 fotografie