Celý štáb i FTV Prima dlouho doufali, že zranění nenaruší průběh natáčení natolik, aby byl ohrožen start vysílání na podzim letošního roku. Bohužel se ale ukázalo, že je Bářino poranění nohy komplikovanější, než jak se původně jevilo, a vyžádá si tudíž i delší dobu léčení a následné rekonvalescence. Z tohoto důvodu byla nakonec produkce seriálu nucena přistoupit ke změně v obsazení hlavní ženské role.

"Skutečně jsme doufali, že se Bára Munzarová stačí včas vyléčit, abychom nemuseli na obsazení nic měnit. Byla pro nás ideální představitelkou postavy Vandy Plavcové. Ale v tomto případě rozhodně platí, že zdraví je přednější a nemělo by smysl uspěchat nejen léčbu, ale i následnou rekonvalescenci. Báře Munzarové přeji brzké uzdravení. A nikde není psáno, že se v budoucnu nemůže v seriálovém příběhu přeci jen objevit," vysvětlila důvod pro změnu Šárka Baborovská, šéfproducentka seriálu za FTV Prima.

Co na to Bára?

"Od dubna letošního roku jsem měla to potěšení točit a spoluvytvářet krásnou hlavní roli Vandy Plavcové v nově připravovaném seriálu Obchoďák. Kvůli zranění levé nohy, které mi bylo způsobeno při námi nezaviněné dopravní nehodě, jsem o tuto hezkou práci bohužel přišla. Zdravotní stav mi nedovoluje natáčet podle scénáře. Své herecké kolegyni-nástupkyni Tereze Kostkové přeji při natáčení hodně štěstí a radosti,"okomentovala svůj vynucený odchod sama Bára Munzarová.

Tereza Kostková nastupuje do Obchoďáku i přesto, že v současnosti hraje v
dalším oblíbeném seriálu Cesty domů. Navíc se také v Obchoďáku potká se svým tatínkem Petrem Kostkou, který zde dokonce hraje roli jejího seriálového otce.

Fotogalerie
6 fotografií