„Bára s Martinem jeli na motorce a vrazilo do nich auto,“ prozradil Blesku zdroj z okolí páru. Zatímco Trnavský vyvázl jen s pohmožděninami a škrábanci, herečka dopadla podstatně hůř. Měla velkou tržnou ránu na noze.

Kvůli poraněné končetině strávila několik hodin na operačním sále. „Rána byla až na kost, má mnoho stehů. Včera ji propustili z nemocnice,“ dodal zdroj.

Za celých osm let, co Munzarová jezdí na motorce, se nikdy nedostala do žádného karambolu. „Teď mám Yamahu 250, která mi vyhovuje. Vím, že je to strašně nebezpečné. Uvědomuji si, že jsem potenciální dárce orgánů, ale jezdím opravdu bezpečně. Mám panický strach z toho, že by se mohlo něco stát,“ přiznala p ř e d časem Munzarová. Tu o uplynulém víkendu zlákalo hezké počasí a s milencem si chtěli udělat projížďku. Ta se jim ale málem stala osudnou, při střetu s autem neměli šanci. Herečka může děkovat bohu, že se jim nic vážnějšího nestalo.

Bára teď musí dodržovat klid na lůžku a čeká ji rekonvalescence. Pracovní povinnosti musely jít stranou, podle informací Blesku stojí i natáčení připravovaného seriálu Obchoďák televize Prima.

Nyní připomíná rodina Munzarové jeden velký lazaret. Otec herečky Luděk Munzar se musí starat nejen o svoji ženu Janu Hlaváčovou, která trpí Parkinsonovou chorobou, ale i o poraněnou Báru a jejího partnera Trnavského.

Fotogalerie
8 fotografií