"Já mám doma duchy, jo, doufám, že zítra, až budete jíst u mě, dají pokoj," oznámila svým spolustolovníkům z pořadu VIP Prostřeno! Jana. Zpěvačka Eva Pilarová její sdělení přijala s vyděšeným výrazem, Pavel Vítek tvrdil, že má duchy rád a fotograf Robert Vano se vytasil s historkou, jak kdysi taky měl v domě duchy.

"My jsme měli doma v knihovně na Bibli lebku, která tam byla odjakživa. Pak mi někdo řekl, hele, pohřbi ji, třeba ti to dělá ona. Tak jsem ji skutečně nechala pohřbít a těšila jsem se, že bude konečně klid. A nebyl. Jednou jsem seděla v kuchyni a slyšela, jak po schodech někdo jde v okovaných botách. A přitom v domě, kromě mě a uklízečky nikdo nebyl. Volala jsem své kamarádce Heleně Růžičkové, která byla vyhlášenou znalkyní duchů a ona mi to vysvětlila tak, že někdo hledá tu lebku a jediné, co mám udělat je, naučit se s duchy žít," svěřila se Šulcová. "Pak mi ještě někdo poradil, abych do místnosti, kde jsou, dala skleničku s vodou a vedle zapálila svíčky. Prý ten obláček, co vzniká, je jejich potravou," dodala herečka.

Jana se jich sice nezbavila, ale naučila se s nimi soužít. K tomu je důležitá jedna věc, každý den se s duchy přivítat a říct jim, že jsou fajn. Tím prý oni zjistí, že je máte rádi a nedělají vám v domě neplechu...

Fotogalerie
4 fotografie