„Mysleli jsme si, že si najde mladšího a perspektivnějšího partnera,“ přiznala s povzdechem nastávající babička. Asi jako každá matka i Monika Štiková snila o tom, že si dcera přivede domů mladého a pohledného vrstevníka.

Blbnul jí hlavu

„Když nám Ornellka řekla, že je zamilovaná do Josefa Kokty, nebyli jsme nadšeni. Ale co zmůžete proti lásce,“ říká bezmocně Monika Štiková. „No a pak přišla s tím, že je těhotná, tak jsme se ji rozhodli ve všem podporovat. I když je to pro nás hodně těžké. Poznali jsme, jaký Pepa ve skutečnosti je, naši dceru rok a půl oblboval. Vyznával jí lásku a sliboval, že se s paní Partyšovou rozvede. Úplně jí tím vymyl mozek,“ postěžovala si Štiková.

Je to srab

Na počátku si Ornellina matka myslela, že pětapadesátiletý Kokta už ví, co chce. Postupem času ale zjistila, že tomu tak není, a prozřela. „Neumí se k věci postavit čelem jako každý správný chlap. Je to jen srab, který neumí přiznat barvu,“ narážela tím na to, že Kokta předstíral, že s Ornellou jde jen o jednorázový úlet, a přitom s ní udržoval poměr půldruhého roku. Svědčí o tom i 6000 SMS zpráv v mobilním telefonu modelky.

Strach o Ornellu

Celá rodina Štikových je chováním nevěrného Kokty znechucena a raději jeho telefonáty ignoruje. „Už deset dní s ním nekomunikujeme. Volá, ale nevíme, jestli nám chce vyhrožovat, anebo se usmiřovat. Bojím se, že by Ornellu telefonáty mohly rozrušit, a to by jí v požehnaném stavu mohlo uškodit,“ dodává Štiková.

Fotogalerie
8 fotografií