„Protože nevydělávám, moc to opravdu nebude,“ řekl Blesku Kokta s tím, že na přemrštěně vysoké alimenty, 60 tisíc korun měsíčně, může Ornella skutečně zapomenout. Stejně tak jako na finanční dotaci 30 tisíc korun před porodem. „Ne jsem přece blázen! Kdo kdy slyšel požadovat předporodné. Jsou to šílené ženy,“ podotýká Kokta s tím, že se obě dámy pěkně přepočítaly. A co když by soud vyměřil alimenty z Koktových posledních příjmů?

Koktovo stáří

„To se nestane, jsem už starý a kdyžtak bych se soudně bránil,“ říká Kokta s tím, že by nebylo ani z čeho platit, má totiž holý zadek. „Skutečně nemám nic, všechno je manželky Gábiny,“ potvrzuje. Chvilku Koktovi trvalo, než přišel na to, že obě dámy na něho zřejmě vymyslely ďábelský plán, jehož paní řídící je Ornellina matka. „Ta ženská po mně jde,“ myslí si také už pár dnů podnikatel, když vidí, jak obě »šílenkyně « spolupracují s tiskem. Proto se také rozhodl, že obě dámy už v životě nechce vidět. „To tedy nechci a taky jsem jim to řekl.“

Vysazená antikoncepce

Kokta má navíc pocit, že ho Ornella podvedla. „Na mě to dokonce dělá takový dojem, že Ornella po celou dobu brala antikoncepci a najednou ji schválně vysadila,“ míní Kokta.

A mohla mít k tomu podle Kokty pouze dva důvody. Přes medializaci těhotenství z něho vyždímat co nejvíc peněz, anebo veřejným skandálem zničit jeho manželku Gábinu. V prvním případě se obě dámy přepočítaly, protože Kokta je bez koruny.

Fotogalerie
8 fotografií