„Cítím se jako oběť,“ svěřil se Nedělnímu Blesku Josef Kokta. „Ani jednu z nich už nechci v životě vidět,“ dodal ještě na adresu těhotné Ornelly a její matky. „Ta ženská po mně jde,“ myslí si také už pár dnů podnikatel o paní Monice Štikové, matce těhotné Ornelly.

„Dělá to na mě dojem, že jsem se stal obětí šíleného plánu,“ míní Kokta.

Když mu Ornella zavolala, že je těhotná, okamžitě si s ní dal schůzku v jednom břevnovském hotelu.

Past

Tam na něho ale čekala nejen ona, ale i její matka s otcem. První otázka byla, jestli se rozvede s manželkou Gábinou Partyšovou (34). A pokud prý ne, tak bude platit nehorázné alimenty. Chtěly ho dostat do kleští.

Kokta jen žasl a nebyl schopen slov. Jen Ornelle radil, že by si to dítě měla nechat vzít, že si s ním takhle mladá zničí život. Obě dámy se pak okamžitě rozhodly, že oznámí celou věc médiím a vyvinou tak na Pepu tlak. „Takové věci se přeci řeší pouze mezi čtyřma očima,“ míní Kokta.

Trik

„Ornella brala antikoncepci. Je možné, že ji záměrně vysadila,“ přemýšlí Kokta. „Viník celé situace jsem samozřejmě já, ale zřejmě to na mě narafičily,“ říká Kokta. Zda podnikatel zaplatí sumu, kterou po něm chtěly, se dovíte v zítřejším Blesku.

Fotogalerie
8 fotografií