Agáta Hanychová zase jednou vyrazila na party, která byla tentokrát ve španělském stylu. Přišla raději sólo, bez snoubence Mirka Dopity. Večírek si nenechal ujít ani její bývalý milenec Samer Issa. Ten tak dlouho vzpomínal na jakém španělském ostrově byl, až na sebe prásknul, že tam byl s Agátou. "Agáto, kde jsme to byli spolu v tom Španělsku? Mallorca?" ptal se při rozhovoru Agáty.

Ta zpanikařila a hned ho okřikla: "To říkáš jako pro Blesk? Tam jsme přece byli tajně!" A tajemství bylo venku. S nimi se u Agáty asi roztrhl pytel, při rozhovoru nám také prozradila, kam by se chtěla během pár let odstěhovat. "Itálii mám radši než Španělsko, doufám, že tam emigruju co nejdříve a už se nikdy nevrátím."

Samer také mimo jiné přiznal, že se mu líbí temperamentní tmavovlasé ženy a vlastně takové vždycky měl. "Mám rád vášnivý holky, ne žádný leklý ryby. Po velké hádce je pak nejlepší usmiřování".

Ozdobou španělského večírku se zcela jistě stala Diana Kobzanová (30). Ta zřejmě přišla na ostro, jelikož pod těsnými šaty, které měla, se spodní prádlo rozhodně nerýsovalo.

Idol dívek a hvězda seriálu Ordinace v růžové zahradě, Petr Vágner (34), se objevil na lodi velmi pohublý a bledý. Jako by snad prožíval těžké životní období. I porost na hlavě mu lehce prořídl a tak se hosté strachovali, zda není Petr nějak nemocný.

Sama přišla i Vendula Svobodová (40), která se právě rozvádí s manželem Patrikem Aušem. Vendula nám řekla, proč se jí nelíbí španělští muži a co má z jižanské kuchyně nejraději. "Většina Španělů je menší než já" smála se Svobodová s tím, že trpaslíci u ní nemají šanci. "Z jídla miluji jejich předkrmy, takové ty, které se dávají k vínu," netají se Vendula tím, že k dobrému jídlu si vždy dopřeje sklenku vína.

Fotogalerie
11 fotografií