Byli ve vězení

Paní Hana byla darem nadšená
Autor: hermina.cz
Hana Hegerová (80)

Populární šansoniérka strávila v osmdesátých letech půl roku ve vězení. Přišly jí tehdy na účet omylem peníze určené pro Karla Gotta. Zpěvačka je nevrátila, a to se jí stalo osudným.

Regina Rázlová
Autor: Michal Protivanský
Regina Rázlová (65)

Herečka Regina Rázlová, známá třeba ze seriálu 30 případů majora Zemana, strávila ve vězení 11 měsíců. Byla obviněna a odsouzena za zneužití informací v obchodním styku a způsobení škod Skloexportu ve výši 400 milionů korun. Ve firmě dělala předsedkyni představenstva.

1368266:gallery:true:trueJan Révai (38)

Po pubertě, kdy vykrádal auta, se herec připletl k přepadení benzinky. Chtěl tak vyřešit svou kritickou finanční situaci. V roce 1993, kdy mu bylo 19, byl odsouzen k dvěma a půl letům ve vězení.

Jiří Schmitzer
Autor: Jindřich Starý
Jiří Schmitzer (62)

Syn Jiřího Sováka a známý herec zavinil dopravní nehodu. Pod vlivem alkoholu nezvládl řízení a srazil chodce. Ten zraněním podlehl a Schmitzer strávil rok a půl ve vězení.

Takhle dnes vypadá Marek Endál
Autor: /Youtube/
Marek Endál (34) Herec známý jako Rosenheim z filmu Obecná škola skončil ve vězení na dva roky. Před několika lety začal fetovat, bral pervitin, a dokonce ho i vyráběl v domě svých rodičů v Českém Brodě a prodával dalším narkomanům.

 

Bohumil Kulínský
Autor: Jitka Žigová
Bohumil Kulínský (53)

Bývalý sbormistr dětského pěveckého sboru Bambini di Praga pohlavně zneužíval nezletilé sboristky. Vrchní soud v Praze mu vyměřil 5,5 roku v pankrácké věznici. Kulínský byl propuštěn po odpykání poloviny trestu.

 

 

Vyvázli s podmínkou

Alois Švehlík (73)

Herec Alois Švehlík přišel po nehodě, kterou způsobil v opilosti, na dva roky o řidičák. Zároveň bude půl druhého roku v podmínce. Při nehodě nebyl nikdo zraněn, jen herec si narazil ruku.

Marián Labuda (67)

Slovenský herec svým vozem srazil a usmrtil dvě ženy. Po vlastní havárii vystoupily ženy z vozu a vydaly se podél svodidel zpět po dálnici. Labuda dostal desetiměsíční podmíněný trest s odkladem na 30 měsíců.

Chantal Poullain (55)

Při dopravní nehodě na kruhovém objezdu v Olomouci zranila herečka mladou dvojici. Dostala podmíněný trest 16 měsíců na samotné spodní hranici trestní sazby. Obětem zaplatila odškodné.

Skončili bez trestu

Ivana Jirešová (35)

Herečka opakovaně neplnila soudní příkaz ohledně střídavé péče o dceru Sofi i. Hrozily jí za to až dva roky vězení. Soud nakonec rozhodl v její prospěch a případ pozastavil.

Jiří Krampol (74)

Hvězda primáckého Nikdo není dokonalý si pobyl ve vězení dokonce za hranicemi. Na dovolené v Tunisku si s kamarádem nevšimli, že fotí v části přístavu, kde je to přísně zakázáno. Místní policisté oba muže okamžitě zatkli.

Čekají na soud

Deana Horváthová Jakubisková (54)

Herečce hrozí až šestileté vězení. Jakubisková loni v říjnu srazila na přechodu dvaašedesátiletého chodce. Muž svým zraněním na místě podlehl. Policie ji stíhá pro trestný čin usmrcení z nedbalosti.

Miroslav Dopita (29)

Po incidentu na karlovarském festivalu, při kterém napadl fotografa, hrozí Dopitovi deset let ve vězení. Přítel Agáty Hanychové je obviněn z loupeže. Oproti krádeži jde o závažnější zločin, protože je při něm použito násilí.

Jan Kalousek (50)

Muzikant a zastupitel Prahy je obviněn z pojistného podvodu. Měl se podílet na machinacích s fakturami již neexistujícího autoservisu. Kalouskovi, který vinu popírá, hrozí až tři roky ve vězení.