Na slavnostní oběd do jedné pražské restaurace pozvala Štěpánka Duchková své kamarády s dětmi při příležitosti oslav 3. narozenin jejich dvojčátek Adama a Honzíka. Nebyla to ale jen tak obyčejná oslava, děti si mohly vyzkoušet své cukrářské schopnosti a zahrát spoustu her.

Gábina Partyšová se synem Kristiánem a Štěpánkou si troufla péct palačinky přímo pro hosty restaurace. Zatímco se Gábina uvnitř věnovala svému synovi, její manžel seděl venku na zahrádce a pokuřoval cigarety. Oba manželé se k sobě moc neměli, ale nedávali to na sobě znát.

Dcera Mahuleny Bočanové Márinka si vyrobila a nazdobila čokoládové figurky, které si po vychlazení mohla odnést domů. „Domů si neseme úplně všechno, na šatech barvy, čokoládu, ovoce, šlehačku i kus dortu. Jsme sice najezené, ale vše musí rovnou do pračky," smála se Mahulena. Klukům darovaly houkačku, aby si to doma hlavně s maminkou a tatínkem pořádně užili.

Dalšími gratulanty byla rodina Kláry Doležalové. „Rádi chodíme na nedělní brunche. Je to výjimečná chvíle, kdy si s mužem sedneme v klidu, zatímco děti si hrají v dětském koutku. Nikdy jsme ale ještě nezažili, resp. naše děti, aby měly možnost zahrát si na kuchařky, jako zde v La Gare. Mia poprvé ochutnala čokoládové fondue, resp. si sama zkusila, jak ovoce obalit čokoládou. Starší Natálka si zase vyzkoušela, jak by jí šla práce cukrářky," dodala Klára Doležalová.

Fotogalerie
27 fotografií