Freimanová se svým přítelem, architektem Vladimírem Boučkem randí už dva roky. Ale jejich vztah je stále stejně žhavý jako na začátku. Na narozeninové party v klubu Občanská plovárna dávali svou lásku všem na odiv. Neustále se drželi za ruce nebo se objímali. Zrovna od Veroniky, která si přísně střeží své soukromí, takovéhle projevy nikdo nečekal. Na druhou stranu to bylo velmi milé a bylo zjevné, že si svůj vztah oba užívají.

Hvězda seriálu Vyprávěj se celý večer skvěle bavila s letitou kamarádkou Janou Švandovou a jejím manželem.

Na třetí narozeninách magazínu One nemohl chybět jeho majitel Roman Hajabáč se svou přítelkyní, exmanželkou ministra Petra Bendla Tamarou Kotvalovou. Ta společně s modelkou Pavlínou Němcovou a party girl Nikol Moravcovou rozkrojila dort v podobě titulní strany časopisu. Při rozkrajování si dámy ušpinily prsty, a tak si je všechny smyslně olizovaly.

Moderátorka Top star magazínu Gábina Partyšová přišla opět bez manžela Pepy a opět se fantasticky bavila se všemi přítomnými muži. "Mám období, kdy si chci užívat, tak si užívám. Manžel má zase období, kdy ho nebaví chodit na večírky, tak si také užívá po svém," tvrdí sympatická Gábina.

Fotogalerie
14 fotografií