Jak vlastně začal vztah mezi úspěšnou moderátorkou Top Staru a pohledným  a vysokým fotografem? Rozhodlo jedno žhavé setkání. Gábina s Danem fotili loni v létě velmi sexy kalendář a už tam mezi nimi přeskočila jiskra. "Jen co se mu Partyšová představila, tak se před ním svlékla donaha. Od té doby se prý pravidelně scházejí,“ prozradil Blesk.cz tajný zdroj.

Sama moderátorka nepopírá, že ji Zahrádka okouzlil. „Devět let jsem se po jiných chlapech nedívala, ale Dan je po Pepovi druhej muž, ke kterému jsem pocítila vzplanutí duše,“ přiznala Blesku bez ostychu Partyšová, která moc dobře ví, že Zahrádka má manželku a dceru Amálku (5).

Ta stejně jako Kokta zuří, s kým se její drahá polovička schází. „Zahrádkova žena si pro něj přišla po předávání cen TýTý, bála se, aby trefil přímo domu bez možných zastávek. Gábina ten večer byla sexy a ještě se chlubila, že se jí pod šaty nevešly kalhotky, tak měla obavu,“ svěřil Blesku člověk z okolí páru.

Kdo by si myslel, že má teď doma Partyšová tichou domácnost, mýlil by se. Od manžela je pod palbou narážek na Zahrádku: „Pepa si mě dobírá, jestli mi neobdělává zahrádku.“ Hlavní aktér ale zatím jen mlčí. „Bez komentáře,“ řekl Blesku fotograf.

Video
Video se připravuje ...

Gábina Partyšová na večírku s jiným chlapem Jan Jedlička

Fotogalerie
15 fotografií