Každý z mužů chtěl zabořit svou hlavou do Gábinina dekoltu. Taky proč ne, moderátorka přišla na večírek České Miss bez svého manžela Josefa Kokty a užívala si plnými doušky na parketu s jinými muži. I když po chvíli byla Gábina totálně splavená, na sex-appealu jí to neubralo.

Partyšová se na večírek převlékla do dlouhé róby antického stylu fuchsiové barvy. Na nohy obula zlaté střevíce s pořádně vysokým podpatkem a krk opásala mohutným náhrdelníkem. Zajimavé je, že na moderováni si oblékla zlaté minišaty a na paření do klubu oblékla honosnější róbu. Nemělo to být naopak? Alespoň měla Gábina s čím mávat. Na tanečním pódiu tak místy připomínala ohnivou Carmen.

Gábina místy připomínala ohnivou Carmen
Autor: Foto: Jindřich Starý

Gábina byla se svým moderováním celkem spokojená a byla ráda, že je to už za ní. "Myslím, že jsem to zvládla, žádný trapas se nestal, to je hlavní. Navíc jsem měla po boku Jara, tak by mě zachránil. Musím ale říct, že je Jaro pěknej živel. Občas jsem se divila, co mu vypadlo z úst a někdy jsem byla zaskočená, ale spíše pozitivně. Myslím, že nám to šlo," řekla Blesk.cz Partyšová a šla si dát na bar panáka. "Omluvte mě, jdu se bavit. Musím se pořádně odvázat po tom všem," dodala.

Fotogalerie
16 fotografií