Ivana Gottová (35), moderátorka VIP zpráv

Ivana Gottová
Autor: Archiv Blesku

Když se Ivana dala dohromady s Karlem Gottem, tak rozhodně nevypadala tak luxusně jako dnes. Krátké hnědé vlasy, velký nos a naducané tváře. Jediné, co jí zbylo, je pohled plaché laně. Účes prodloužila, barvu změnila na blond, nos si na plastické chirurgii nechala zmenšit a pár kilo zhubla.

Lucie Vondráčková (32), zpěvačka, a herečka

Lucie Vondráčková
Autor: Archiv Blesku

Dlouhou dobu vypadala Lucie stejně jako v Marmeládě, ale před osmi lety shodila hřívu a začala experimentovat s účesy - dredy, ježura, vlny... Pak potkala hokejistu Tomáše Plekance, provdala se za něj a stala se maminkou syna Matyáše. A konečně vypadá jako žena a ještě navíc sexy.

Aneta Langerová (25), zpěvačka

Aneta Langerová
Autor: Archiv Blesku

Z ošklivého kačátka s podivným sestřihem a bez vkusu v oblékání se stala pohledná mladá žena. A konečně se rozhodla i pro barvu, která jí opravdu sluší. Polodlouhé na blond vlasy ji zjemnily, sukně a podpatky zženštily.

Dagmar Havlová (59), herečka

Dagmar Havlová
Autor: Archiv Blesku

Už několik let se nestačíme divit. Bývalá první dáma a vdova po Václavu Havlovi mládne před očima. Plastické zákroky striktně odmítá a pořád dokola opakuje, že to jsou geny a přírodní kosmetika. Tak tomuhle snad nikdo nevěří. Dášo, už konečně přiznej, kde tě takhle omlazují!

Yvetta Blanarovičová (48), zpěvačka a herečka

Yvetta Blanarovičová
Autor: Archiv Blesku

Z nudného diblíka se před pár lety vyklubala dáma. Podle kuloárů je v tom bohatý milenec ze Slovenska. Ale kromě toho i plastika prsou, botox v obličeji a pravidelné cvičení.

Gábina Partyšová (33), moderátorka Top star magazínu

Gábina Partyšová
Autor: Archiv Blesku

Gábina se vždy snažila vybočovat z řady. Ale i ona na začátku kariéry měla období, kdy nevypadala moc hvězdně. Dnes zkrátila účes na slušivé mikádo, postavu si udržuje v salonu krásy a make-up nechává na profesionální vizážistce.

Tereza Kostková (35), herečka

Tereza Kostková
Autor: Archiv Blesku

O dvacet kilo víc, neupravené vlasy a modely mimo mísu. To už dávno není vizitka jedné z nejobsazovanějších hereček dneška. Hvězda seriálu Cesty domů si pravidelně obličej nechává vyhlazovat žehličkou, chodí do fitka, běhá a hlídá se v jídle.

Monika Absolonová (35), zpěvačka

Monika Absolonová
Autor: Archiv Blesku

Dlouho ve svém stylu tápala a bojovala s váhou, která jí nahoru a dolů lítala rychleji než jo-jo. Monice hodně pomohla úprava nosu. Před lety se zamilovala do lobbisty Vráti a začala být za dámu. Musíme přiznat, že to je to pravé ořechové.

Michaela Nosková (29), zpěvačka

Michaela Nosková
Autor: Archiv Blesku

Nikdo neplní rubriky strašislo týdne tak často jako Míša. Její marné pokusy o nevšední outfity končily vždy katastrofou. Ale před několika týdny se pochlubila, že shodila deset kilo, navštívila kadeřníka a v oblékání vsadila na jednoduchost.

Fotogalerie
17 fotografií