Nehoda se stala před týdnem kousek od stadionu Sparty. Řepková nedobrzdila a zezadu narazila do felicie pick-up. Zatímco ona vyvázla bez zranění, muž potřeboval lékařskou pomoc. „Po ošetření jsme odvezli šestatřicetiletého muže s bolestmi zad do Ústřední vojenské nemocnice,“ řekla mluvčí záchranky Jiřina Ernestová.

Blesku se podařilo muže vypátrat. „Je pravda, že mě nabourala. Kromě toho, že jsem to nezavinil, vám nemůžu nic říct. Šetří to policie,“ řekl do telefonu. Osobní schůzku odmítl. „Ještě mi není dobře,“ vysvětloval.

O neexistujícícm povinném ručení Řepka neví

Řepková se o nehodě vůbec nechtěla bavit. „Nebudu nic takového komentovat,“ řekla. Bouračku způsobila vozem BMW X6, které je stále napsané na manžela. A ten teď bude mít problémy… „Měsíčně za auto splácím 30 tisíc. Manželce jsem ho nechal, aby vozila děti. Havarijní pojištění jsem jí předal, ať si ho uhradí spolu s panem Vokálem (pozn.: přítel Řepkové), který v tom vozu denně jezdí. Složenku nikdo neuhradil a já jako majitel to teď budu muset bohužel řešit,“ uvedl pro Blesk Řepka.

Zaskočila ho informace, že auto nemělo povinné ručení. „To je nesmysl. O tom nevím,“ řekl fotbalista. Opak tvrdí stránky České kanceláře pojistitelů, kde jsou evidovány všechny pojistky. Po zadání registrační značky Řepkova vozu se žádná neukáže.

Fotogalerie
9 fotografií