Blesk.cz pro vás připravil všechna NEJ, která Thálie přinesla:

Největší nervy měl moderátor večera Antonín Procházka (57). Při zahájení přímého přenosu mu nešel mikroport, nakonec mu hosteska musela přinést mikrofon.

Nejpřekvapivější poprsí měla herečka Tereza Pokorná (51). Od rozvodu s režisérem Jurajem Herzem šla z jedniček rovnou do trojek. Koukněte na video.

Nejméně vděčnou úlohu měla herečka Taťána Medvecká (57). Byla v přímém přenosu za překladatelku kolegům, kteří nemluví česky.

Nejvíc ze všech přítomných dam na své váze zapracovala herečka Jitka Čvančarová (33). Od porodu 29. ledna zhubla skoro dvacet kilo.

Nejrozsáhlejší klan měla na Tháliích zpěvačka Monika Absolonová (35). Kromě přítele Vratislava Jandy přišla babička, dědeček, maminka, bratr Marek a kolega Marián Vojtko.

Nejvtipnější byl Lubomír Lipský: „Kdybych věděl, že se dožiju 89 let, tak jsem se víc šetřil. Ale to bych si to zase tak neužil.“

Nejpracovitější byl na večírku Vlastimil Harapes (65), který dostal Thálii za celoživotní taneční mistrovství. Na večírku si stoupl k pípě a čepoval všem malinové pivo.

Největší smůlu měl režisér přímého přenosu Ondřej Kepka. V pátek mu neznámý lapka ukradl ze střešního nosiče auta tři páry lyží. „Byl šikula, nic nepoškodil. Dokonce mi jedny lyže nechal, asi potřeboval jen troje,“ řekl sarkasticky Kepka. Ten měl na večírku nejen rodiče, ale taky přítelkyni Alenku.

Fotogalerie
10 fotografií