Tenhle milostný trojúhelník funguje už řadu let. Gábina Osvaldová a Ondřej Soukup jsou sice manželé, mají spolu syna Františka (28), ale společnou domácnost nesdílejí. Skladatel žije s Lucií Šoralovou. Před Vánoci se milencům narodil první potomek, dcera Rebeka.

Potřebuje, aby skládal

Osvaldová ani Soukup rozvod ale neplánují. Nadále setrvávají ve velmi přátelském vztahu a pracují spolu na různých muzikálech. A když bude třeba, Gábina Ondřejovi klidně jeho malou dcerušku pohlídá.

"Před pár dny se mi Ondřej svěřil, že by i s Luckou, která prý pořád sedí doma, rádi zašli na nějaký muzikál. Nabídla jsem mu, že mu dítě pohlídám. A jelikož je to Ondřejovo dítě, bude jistě sympatické a milé a já ho při hlídání nebudu muset pověsit za paty z balkonu," svěřila se textařka serveru Prozeny.cz. Rebeku už prý viděla, zatím ale jen na fotkách.

Osvaldová a Soukup teď dodělávají muzikál Mauglí a Gábina svého manžela v tvorbě podporuje, jak to jde. "Já teď hlavně potřebuju, aby měl klid na práci a skládal, a i proto Soukupovo dítě ráda ohlídám. Ostatně za to, že to dítě má, můžu prý i já, jak mi nedávno řekl. A já jsem část své viny uznala a teď ji hodlám hlídáním odčinit," dodala.

Fotogalerie
9 fotografií