Manželská krize je zažehnána! Aspoň to dokazují fotografie i slova tchána Svobodové, který během večera hlídal jejího syna Jakuba. "Původně sem Patrik nechtěl jít, ale není to mezi nimi tak hrozné, jak to vypadá," řekl Blesk.cz František Auš.

Patrik Auš se na galavečeru zastavil před koncem, zřejmě chtěl podpořit svou manželku Vendulu. Proto přišel jen v džínách a ani bundu neodložil. Naklusal si to přímo do zákulisí za Vendulou. Ta v červené róbě provázela večerem a moderovala spolu s Petrem Šiškou Kapku Naděje. Během večera se vybralo na charitu skoro 10 milionů korun.

Video
Video se připravuje ...

Jak je na tom vztah Venduly Svobodové a Patrika Auše Jan Jedlička, foto: Jan Tůma, hudba: Kevin MacLeod

Manželé spolu strávili několik minut, při kterých se hladili, objímali a nakonec padlo i několik polibků. I když se Vendula netvářila moc šťastně byla ráda, že za ní Patrik přišel. Možná, že si manželé k sobě opět nachází cestu. Ale na party už Patrik nepřišel, jen své žena předal dopis. Ta ho po celý večer nosila u sebe. Zda v něm byly slova láska nebo výčitky svědomí, Vendula neprozradila.

Patrik Auš se od Venduly odstěhoval začátkem února. O výchovu Jakuba se střídají, i když Patrik není jeho biologickým otcem, Jakub ho za tátu považuje. Manželé se brali před dvěma lety. Nyní však prožívají krizi. Zatím ale ani jeden nepotvrdil definitivní rozchod. Je tak možné, že jsou opět spolu...

Fotogalerie
7 fotografií