"Kostým drží, nerozpadl se a má všechno, co by měl mít. Cítím se v něm dobře jako tehdy. I když se za tu dobu hodně stalo v mém soukromém i pracovním životě, postava se mi nezměnila. Možná jsem trochu hubenější," míní herečka, která roli prostopášné ženy hrála už v roce 2003.

"Těšila jsem se hrozně na to, co to se mnou bude dělat, protože tehdy pro mě některé scény byly takovou terapií, prožívala jsem totiž dost těžce rozvod a byla jsem po vážné autonehodě, bylo to pro mne zkrátka hodně pohnuté období. V téhle roli jsem ze sebe vždycky dostávala nahromaděné emoce. Jsem totiž člověk, který si vybíjí věci až na jevišti a nerad ukazuje na veřejnosti, co v sobě nosí. A zrovna v Bídnících se to nabízí, protože snad každý kousek scén Fantiny můžu přirovnávat s tím, co se mi odehrálo v životě," přiznává Kateřina.

Kostým si přišli zkusit i další představitelé rolí ve slavném muzikálu Bídníci - Magda Malá, Tereza Mátlová, Monika Absolonová, David Uličník nebo Marian Vojtko. Premiéra muzikálu je naplánována na 1. března 2012 v GoJa music hall.

Fotogalerie
12 fotografií