U Apolináře herečka porodila za přispění lékaře Antonína Pařízka. „Je to zázrak, je to neokoukatelný pocit, je nádherná, je zdravá. Petr byl celou dobu u porodu a byl úžasný, moc mně pomohl. Naši malou mám u sebe, vůbec nepláče a pozoruje svět,“ řekla nadšeně novopečená maminka „Velkou oporou a jistotou byl i Doc. MUDr. Antonín Pařízek, vynikající odborník a kamarád, i tomu patří velký dík,“ dodala Jitka Čvančarová.

Zpočátku jsem měl z účasti při porodu trochu strach, ale pak se v člověku něco zapne, nějaký další smysl a začne ženě na dálku pomáhat. Plakal jsem jako želva – samozřejmě štěstím. Obrovsky si Jitky vážím jak skvěle porod zvládla a jsem na ni pyšný," řekl v porodnici ještě s kytkou v ruce šťastný Petr Čadek.

Herečka měla první předporodní komplikace už 24. ledna, kdy musela kvůli zdravotním potížím vzdát domluvený předpremiérový oběd s kolegy. Omluvila se esemeskou. „Moc jsem se těšila, ale princezna v bříšku je jiného názoru,“ prozradila Čvančarová.

Novopečená maminka má tak teoretickou šanci, že by mohla stihnout i březnovou premiéru muzikálu Bídnici. Před porodem totiž prohlašovala, že by na konci šestinedělí už ráda vystupovala.

Fotogalerie
11 fotografií