Modeling už Salačová skoro pověsila na hřebík. „Občas ještě něco nafotím, ale už to není jako dřív,“ řekla Blesku bývalá miss. Poslední dobou má jiné starosti. Společně s mužem se věnuje hudební produkci různých akcí.

Na muzikál Češi slyší, myslí si misska

„Než jsem odešla na mateřskou, starala jsem se o PR k akcím, které manžel pořádal, nebo jsem organizovala taneční párty,“ prozradila Salačová. Teď se chystá na obrovskou lední show Broadway on Ice, kterou bude možné vidět od 14. února v halách po celé republice.

„Přišla nabídka a shodou okolností jsme show s manželem viděli v New Yorku. Strašně se mi líbila. A český národ na muzikál slyší, navíc na tak notoricky známé skladby z muzikálů Chicago, My Fair Lady nebo Pomáda,“ přiznala Salačová.

Chce další dítě

Nejvíc času tráví se svým dvouletým synem. „Když malý usne, naběhnu na mail a pracuju. Dá se to skloubit, ale většinu času zabere starost o něj,“ svěřila se Salačová Blesku.

Přestože je ráda, že teď může pracovat, nebrání se ani dalšímu dítěti. „Sobecky bych si přála holčičku, ale pro malého by asi bylo lepší, kdyby měl bráchu, se kterým by se mohl prát,“ smála se Salačová.

Fotogalerie
1 fotografie