Diana také mimo jiné v rozhovoru pro server ona.idnes.cz prozradila, že se narodila v Německu, protože její rodiče hodně cestovali. Nejprve žili v Americe poté v Německu.

"Táta pochází z Lidečka na Moravě. Je strojní inženýr, chvíli studoval jadernou fyziku a pak utekl do Ameriky. Protože je to chytrý člověk, vypracoval se rychle i tam. Naši pak nějakou dobu žili v Austinu, kde máma učila v mateřské školce a táta pracoval pro jednu z automobilek. Mámě se tam nelíbilo, a tak se přestěhovali do Německa za dědečkem. A tam jsem se narodila já," řekla Kobzanová.

Modelka ale nakonec prožila dětství v Čechách. "Rodiče měli sen, že si pořídí dům se zahradou, a splnili si ho koupí statku ve vesničce v Českém ráji. Tam bylo moje dětství, krásné, klasické venkovské."

Nesla jsem to špatně

Nakonec se ale rodiče Kobzanové rozešli a táta od rodiny odešel zpět do Ameriky. Modelka to nesla velmi těžce. "Bylo mi pět, když táta odjel zpět do Ameriky. Je fakt, že nám s mámou nechal vše, co tenkrát měl, a začínal znovu od nuly. Nesla jsem to ale špatně. Pořád jsem brečela a večer jsem se budila steskem," pověděla Kobzanová s tím, že spolu komunikovali pouze na dálku, pak se ale její otec znovu oženil a vztahy ochladly.

"Táta se znovu oženil, měl dva syny a naše vztahy ochladly. Další roky se moc nestaral a v pubertě mě najednou začal vychovávat po telefonu, ale to se zase nelíbilo mně," dodala Kobzanová

Fotogalerie
1 fotografie