Trestní oznámení na někdejšího sparťanského obránce proslulého »blikanci« na hřišti podala Renáta Řepková začátkem prosince. Důvod? U jednoho soudního jednání Řepka loni tvrdil, že už žádné akcie nemá.

U druhého soudu se pro změnu zapřísahal, že žádné cenné papíry nepřeváděl na jiné účty. Řepková ale tvrdí, že má důkazy o opaku. Její manžel si prý v akciích ulil desítky milionů. Určitě více než třicet, ale možná i padesát!

„Paní Řepková se cítí podvedena. Trestní oznámení tady skutečně máme už od 13. prosince,“ potvrdila Blesku šéfka Obvodního státního zastupitelství pro Prahu 6 Jindra Janáčová.

Co bude s případem dál, nechtěla prozradit. „Nikdy předem neříkáme, jaké kroky se chystáme udělat,“ vysvětlila. V obecné rovině nicméně připustila, že trestní oznámení obvykle předávají k prošetření policii.

Fotogalerie
17 fotografií

Blesk se pokusil získat vyjádření i od Řepky, ale nic bližšího se nedozvěděl. „Já osobně o vámi tvrzeném obsahu nic nevím, takže se k němu nebudu vyjadřovat,“ reagoval fotbalista.

Renátě leží v žaludku mimo jiné to, že její manžel ze společných peněz rozpadající se rodiny živí svou novou domácnost s modelkou Vlaďkou Erbovou. S tou si pořídil dům za dvacet milionů, nedávno jí zakoupil i porsche za dva miliony korun.

Přitom matce jeho dvou dětí, Veroniky (16) a Tomassa (10), odmítl platit měsíční výživné 3 tisíce korun, když se proti verdiktu soudu odvolal. Na rozhodnutí se tak dál čeká – stejně jako na další kolo rozvodového soudu, které má být 13. února.