"Loni třiadvacátého prosince mě z jedné oslavy odvezli sanitkou rovnou do nemocnice. Otrávila jsem se ústřicemi a skončila na kapačkách. Domů mě pustili až na Štědrý den odpoledne," svěřila se herečka v rozhovoru pro Story.

Letošní Vánoce: S dcerou, ale bez partnera

Letošní vánoční svátky naštěstí pro Kateřinu proběhly v poklidu. Strávila je se svou dcerou Kačenkou. Brožová stále nemůže najít vhodného partnera, ale o zájem chlapů nemá nouzi. Možná s nimi dělá divy i nová barva vlasů Kateřiny. Z blondýny se stala brunetkou a jen tak se ke své původní barvě vlasů nehodlá vrátit. "Jako brunetka slavím úspěch, na vlasy jsem si zvykla a nehodlám v brzké době nic měnit," nechala se slyšet Brožová.

Bojí se dalšího zklamání

Proč je tedy Kateřina stále sama a nereaguje na fronty nápadníků? „Možná se bojím, jsem nedůvěřivá. Čím jsem také starší, tím méně chci dělat kompromisů. Nechci si k tělu pustit hned tak někoho. A také nemám čas. Být umělkyní není jednoduché. Mám jiný životní rytmus a na prvním místě je samozřejmě moje dcera,“ říká Kateřina a následně svěřuje to pro ni nejtěžší v navazování vztahu. „Musím se nejdřív pořádně zamilovat a zároveň si toho muže hluboce vážit. A to je složité. Jenže bez kombinace těchto dvou věcí u mě vztah nemůže fungovat,“ dodává herečka.

Fotogalerie
7 fotografií