Za vůli vrátit se po zdravotních problémech k profesi odměnili diváci v pražské Hybernii Neckáře potleskem vestoje. Navíc dostal jako první v řadě letošní novinku – Cenu obdivu.

Přišli nováčkové

Klub amatérských fotbalových rarit, který koncert uspořádal, sdružuje na devadesát celebrit. Působí v showbyznysu už 37 let. „Všichni jsme za ty roky zestárli,“ konstatuje zakladatel Petr Salava (56). „Už musím při organizaci výletů brát ohled na věk našich členů. Například Vietnam jsem na příští rok odmítl, budeme cestovat spíš po Evropě a autobusem,“ dodal Salava. „Chceme se dožít čtyřicítky,“ prozradil své velké přání Salava.

Video
Video se připravuje ...

Krel Gott měl vtipný proslov Hana Hoschlová

I když klub stále omlazuje – letos například nastoupili nováčkové, jako Tereza Kostková, Tomáš Klus, Karel Abrahám, Tomáš Verner a Vladimír Šmicer, přece jen je věkový průměr 49 let. Prezident klubu na to musí brát zřetel. „V Amfoře je ale kus života, byla by přece jen škoda ji rozpustit. Můžeme být pyšní, pobavili jsme hodně lidí a ještě dali statisíce na charitu,“ je přesvědčený Salava.

Video
Video se připravuje ...

Václavu Neckáři lidé tleskali ve stoje Hana Hoschlová

Fotogalerie
5 fotografií