Bývalá královna krásy, modelka a asistentka politika Ivana Fuksy Lucie Křížková je na počátku pátého měsíce těhotenství. To se jí dlouhou dobu dařilo tajit a nahrával tomu i fakt, že na ní nebylo nic vidět. „Měla jsem nevolnosti a dokonce jsem i hubla,“ svěřila se Blesku Lucie, která navzdory jinému stavu pracuje a chodí do společnosti jakoby se nechumelilo. „Můj doktor říká, že pokud se do poloviny těhotenství nepřibírá, nic se neděje. Hlavní je, že se váha stabilizovala,“ řekla s úsměvem modelka.

Na akci Mikuláš na vodě, kterou pořádala její kolegyně, modelka Barbora Vida (dříve Kolářová) Křížková poprvé veřejně ukázala rostoucí bříško. „Jsem šťastná a spokojená a je mi jedno co to bude. Důležité je, aby bylo miminko zdravé,“ nechala se slyšet asistentka bývalého Ministra zemědělství.

Vzhledem k tomu, že modelka žije s manželem Davidem Křížkem v Plzni má o místě porodu celkem jasno. „Rodit budu v Plzni, ale zatím ještě neřešíme nic konkrétního. Jediné co vím, je, že u toho bude moje švagrová, která dělala roky porodní asistentku,“ řekla závěrem Křížková.

Fotogalerie
3 fotografie