Polykání a vyvrhnutí kulečníkových koulí, živých rybiček nebo prstenů, na kterých v útrobách uzamyká zámek, tím vším Stevie ohromil diváky talentové soutěže. A lidé jsou od přírody zvědaví a chtějí jeho trikům přijít na kloub. Co všechno je napadlo?

První teorie: Dva žaludky

Podle teorie, kterou v Londýně propagoval jeho manažer, se Stevie narodil se dvěma žaludky. Jeden z nich je suchý. Ten se naučil mít pod kontrolou, protože když se mu tam dostalo jídlo, nemohl ho strávit a udělalo se mu nevolno. Proto se naučil jídlo zpět vyvrhovat. Po několika letech tréninku ho ovládal natolik, že může provádět svá "kouzla", jaká byla k vidění v neděli.

Druhá teorie: Kapsa na jícnu

Na jednom lékařském fóru zazněl názor, že má na horní části jícnu něco jako kapsu, kam si předměty schovává, tudíž se nikdy nedostanou do břicha. Teorie jde ruku v ruce s tím, že Steviemu se při polykání nehýbe ohryzek.

Třetí teorie: Upravená ústní dutina

Stevie má prý vytrhané všechny stoličky, na jejich místo pak schovává předměty. Možností je i rožštěp patra, což by prý umožňovalo "spolknout - schovat" kouli. Navíc aby mohl kouli vůbec vložit do pusy, musel si podle tipařů nechat zbrousit přední zuby.

„Samozřejmě je to kouzelnický trik, nic nepolyká, jak se na první pohled zdá. Ale přesný postup vám nemůžu prozradit, to se mezi kouzelníky nedělá. Ale toto číslo není žádnou novinkou, objíždí s ním již dlouho celý svět,“ prozradil deníku Aha! přední český kouzelník Pavel Kožíšek.

Čtvrtá teorie: Prostě jen dobrý iluzionista

David Copperfield ohromil svět bravurní prací rukou, proč by to tedy nemohl být případ i Stevieho Starra? Některa videa ukazují, že Starr například zámek na prstýnek navlékl, ještě před vložením do úst. V britské odnoži Talentu byl navíc při jednom triku zrazen kamerami, kdy si nešikovně vložil mobil z kapsy do úst. A následně si hrál na to, že ho měl celou dobu v žaludku.

Video
Video se připravuje ...

Tady Stevie Starr svůj trik nezvládl Youtube.com

A co si myslíte vy? Jaké teorii věříte? Nebo máte dokonce nějakou svoji? Napište nám své názory do diskuze!

Fotogalerie
5 fotografií