"To není možný, vy mi to tady kazíte,“ rozčiloval se Ivan Vodochodský, herec a královéhradecký zastupitel, který pár na terase luxusní Pohlreichovy restaurace na zámečku Romanshorn oddával. Svatebčané se na ženitbu hrdiny populárního pořadu ANO, šéfe! připravovali už od pátku. A Pohlreich prakticky celý týden.

A přestože byl včera skutečně přešťastný, nedokázal si odpustit své věhlasné vulgarity a na fotografy ukázal vztyčený prostředníček. Přitom ale sprosťárny tradičně nemyslel vážně. S Bleskem se potom vlídně vybavoval. „Vážně jsem šťastný. To hlavně napište. A svatební cesta? Určitě do tepla. Vybrali jsme Thajsko,“ svěřil se Blesk.cz novomanžel, jemuž svědčil dobrý kamarád. Zdeňce zase sestra.

Snad nejdojemnějším okamžikem bylo, když si po slibu dávali polibek a do toho se rozplakal Zdenčin nejmladší syn. „Tak aspoň se už potom bude pořád jenom smát. Slzy jsou přece výraz dojetí,“ okomentoval to Pohlreich. Obřadu se zúčastnilo asi na 30 lidí a všichni v tu chvíli při pěti stupních Celsia mrzli. „Vždyť jde jen o chvilku. To vydržíme, potom jdeme dovnitř,“ poznamenal Pohlreich a dodal: „No, snad ten oběd bude k jídlu.“ Svatební menu připravoval šéfkuchař restaurace, kterého Pohlreich vyučil. Původně měl být svatební akt zakončen ohňostrojem. „Ten by ale stál miliardu a to ženich nemá,“ poznamenal trošku škodolibě Vodochodský a poukázal tak na kamarádovo šetřílkovství.

Video
Video se připravuje ...

VIDEO: Takto probíhal celý obřad  David Malík

Drsný kuchař vstoupil do manželství už podruhé, a to velmi rychle po rozvodu. Exmanželku Naděždu a syna Honzíka opustil začátkem loňského roku právě kvůli Zdeňce a rozvod na sebe nenechal dlouho čekat. O ruku svou partnerku a matku dvou dětí požádal už na jaře, a i když mu odpověděla ANO, musel čekat. Také Zdeňka se totiž rozváděla, tady se však papírování protáhlo a k rozvodu došlo až před týdnem.

Video
Video se připravuje ...

První pocity novomanželů po sňatku David Malík

Fotogalerie
12 fotografií