Svatební hostina proběhne sice ve Švýcarsku, ale v restauraci TriBeCa na zámečku Romanshorn, kterou Pohlreich vlastní, a kde bude mít tedy jídlo i pití za režijní ceny. Květinovou výzdobu zajišťovali šéfkuchař se svou partnerkou v Česku. V přípravách jim zásadně pomáhala sestra nevěsty Lenka, která provozuje svatební agenturu a měla by Zdeňce sňatek dosvědčit. Obě ve čtvrtek vyrazily do tržnice v Praze-Lipencích a nakoupily plné auto kytek. S nimi se pak odpoledne vypravily směr Švýcarsko.

Ženich cestoval až v noci po vlastní ose. Svatbou a jejími přípravami žije Pohlreich už několik týdnů. Na intenzitě nabraly hned poté, co se v červenci se Zdeňkou vrátili z dovolené na Mallorce, z níž má Blesk k dispozici fotky.

Oba se museli nejprve rozvést

Drsný kuchař vstoupí do manželství už podruhé, a to velmi rychle po svém rozvodu. Exmanželku Naděždu a syna Honzíka opustil začátkem loňského roku právě kvůli Zdeňce a rozvod na sebe nenechal dlouho čekat.

O ruku svou partnerku požádal už na jaře, a i když mu odpověděla ANO, musel si počkat, než bude volná i ona. Také Zdeňka se totiž musela nejdříve rozvést, tady se však papírování protáhlo a k rozvodu došlo až před týdnem. „Nešlo to tak rychle,“ přiznala budoucí paní Pohlreichová.

Fotogalerie
13 fotografií